Virksomheden i2r

i2r bygger ikke fabrikker – vi får dem til at fungere ved at involvere os i alt fra produktionsudstyr og IT-systemer til dokumentation og sporbarhed.

i2r er et rådgivende ingeniørfirma, der fokuserer på:

– Automation & IT
– Maskinteknik
– Procesteknik

Til fødevare- og farmaindustrien.

i2r står for innovation, integration og rådgivning. Vi har eksisteret siden 2001 og har en målsætning om at være et femstjernet ingeniørhus, hvor tværfaglige løsninger, høj faglighed og det at nyde godt af den enkelte konsulents kompetencer er grundpillerne i vores forretning.

i2r arbejder ud fra følgende principper:

På kundens præmisser
Vi sætter en ære i sammen med kunden at udvælge de helt rigtige folk til opgaven. Vi leverer ydelser til en industri, der lever af sin viden – derfor skal vores konsulenter være særdeles dygtige. Og de skal være de rigtige til den specifikke opgave.

Dialog og fleksibilitet
Vi er ikke en kæmpestor virksomhed, men heller ikke en lille,  og sådan foretrækker vi det faktisk. På den måde kan vi bibeholde en organisation, hvor vi kan ansætte og udvikle de rigtige medarbejdere, samtidig med at vi er fleksible nok til at tilpasse os kundernes behov.

Værktøjer og god praksis
Vi kan vores værktøjer og vores processer, men vi kommer ikke og pådutter kunden færdige koncepter eller pakkeløsninger. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes virkelighed.

Kravene til sporbarhed, dokumentation og digitalisering i de brancher, hvor vi arbejder, øges konstant. Derfor er det vigtigt for os at tænke i hele løsninger for såvel teknik som mennesker.

Helhedsorienteret
i2r favner bredt, og det er netop meningen. For vi leverer ikke bare et IT-system eller en enkeltstående maskine. Vi leverer løsninger og processer, der spiller sammen med kundens eksisterende udstyr og optimerer produktionen. Vi elsker at arbejde med komplicerede problemstillinger, hvor teknik, mennesker og tidsplaner indgår.

Branchens dygtigste konsulenter
Vi beskæftiger ca. 30 ingeniører, som tæller fastansatte, projektmedarbejdere og freelancere. Fælles for samtlige vores konsulenter er, at der er tale om højtuddannede fagfolk med forretningsforståelse og brancheerfaring. Vores medarbejderstab udgøres primært af ingeniører med baggrund inden for automation & IT, maskiner, kemi og produktion.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 24 63 28 15 eller via formularen herunder