Mitsubishi, Scara robotter, Delta robotter, Cobotter og Food-robotter

I Robotbutikken tilbyder vi et bredt udvalg af industrirobotter og cobots fra Mitsubishi Electric.

Mitsubishi’s MELFA-robotter er blandt de mest pålidelige og intelligente på markedet, og derfor er det ikke overraskende, at de har bidraget til succesen blandt europæiske produktionsvirksomheder i mere end 30 år.

Mitsubishi udnytter de nyeste AI-teknologier som gør det nemmere at programmere robotter.

Mitsubishi arbejder løbende på at gøre integrationen af forskellige funktioner nemmere inklusive selve programmeringsdelen.

Gennem AI opnås meget imponerende resultater med mange integrerede løsninger der gør det nemmere at arbejde med og hurtigere at programmere.

Mitsubishi tilbyder en platform af løsninger med det største program af robotter op til 70 kg.

Mitsubishi robotter har høj hastighed

Robotterne har en høj hastighed, en stor præcision og lange serviceintervaller. De er derudover karakteriseret ved at have et stort arbejdsområde og en særdeles god bæreevne.

Mitsubishi robotter integrerer med styresystemer, kontrolsystemer og større automationssystemer

Mitsubishis robotcontroller findes i to varianter. I den ene type er selve CPUen en separat enhed som installeres på bundpladen sammen med en PLC CPU. Det medfører meget høj dataudveksling til PLC systemet. I den anden variant er CPUen indbygget i controlleren og her er det muligt at integrere industrirobotterne med styresystemer, kontrolsystemer og større automationssystemer ved brug af eksempelvis Ethernet, Profibus, Profinet, Ethernet/IP og CC-Link.

Mitsubishi robotter der matcher jeres ønsker og krav

Med et bredt omfang af muligheder og afprøvede løsninger kan vi finde netop den robotløsning, der matcher jeres ønsker og krav. Alt fra simple stand alone opgaver til større systemer med flere robotter, som integrerer kollisionssikring, sikkerhed, vision mm. i forskellige miljøer lige fra maskin- og plastvirksomheder til fødevare- eller farmaindustrien.

Mitsubishi Electric repræsenteres i Danmark af HF Følsgaard A/S.

Se eksempler på hvordan Mitsubishi udnytter AI – Maisart.

top