Scara industrirobotter

Hurtig palletering, målrettet om-sortering, perfekt anbringelse; alt dette på rekordtid.

RH-serien viser her sin professionel overlegenhed i SCARA-klassen på blot 0,29 sekunder.

Produktsortimentet omfatter RH-3F (R) H, der arbejder med op til 3 kg kraftpakken RH-6F (R) H med højst 6 kg. belastningskapacitet, RH-12F (R) H med 12 kg lastkapacitet og topmodellen RH-20F (R) H med 20 kg lastkapacitet og rækkevidde på op til 1000 mm. Alle varianter fås som et komplet system eller som en model der let integreres til fuld PLC-funktionalitet af robotten på Mitsubishi Electric iQ-platform.

RH-seriens ekstremt lave cyklustider giver en enestående fleksibilitet: På grund af den drastiske udvidelse af den svingbare rækkevidde opnår robotten let enhver position indenfor sit arbejdsområde.

  • Vi øger din produktivitet: Cyklustider på op til 0.29 sekunder med en nøjagtighed på op til 0.01 mm
  • Maksimer din rækkevidde: afstand fra 350 op til 1000 mm, 150 til 340 mm spindellængde
  • Optimal beskyttelse: IP54 er standard, men fås i IP65
  • Hygiejne: Fødevaregodkendt smørefedt er standard (fra RH-6FH) og fås også som renrums model (ISO-niveau III). Her er alle signal og pneumatiske kabler indvendig.
  • Connector: Pneumatik og elektriske gribere, Ethernet, USB, kamera interface og to encoder forbindelser og op til 8 supplerende aksler, valgfri I/O og field bus ekspansionskort. Direkte forbindelse: via Ethernet til ASAT-operating terminals.
  • Konfigurering: som et komplet system med robot og controller eller PLC modul for fuld PLC-funktionalitet af robotten på iQ Platform
  • Teaching Panel: Fuld grafik R56TB med touchskærm eller R32TB

Se brochure for industrirobotter i FRserien

Se brochure for Industrirbotter i Fserien

top