KUKA Mobile Platform 1500

KMP 1500 er en omnidirectional mobil platform, der navigerer autonomt og fleksibelt. Kombineret med den nyeste KUKA Sunrise-controller giver den modulære, alsidige og frem for alt mobile produktionskoncepter til fremtidens industri.

Budget pris fra, excl. Batteri pakke, 98.000 Euro
Send venligst forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Description

KUKA Mobile Platform KMP 1500: løsningen til en fleksibel produktionsproces

KUKA KMP 1500 er svaret på den stigende efterspørgsel fra produktionsafdelinger for kortere responstid og større fleksibilitet i deres produktionskoncepter

Foruddefinerede ruter og stive processer hører fortiden til i fremtidens fabrik. Derfor udvikler KUKA intelligente, autonome køretøjer, der leverer materialer til robotter og maskiner med perfekt timing.

KMP 1500 muliggør fleksibel produktion i et omfang, der tidligere har været ufatteligt.

KMP 1500 er en autonomt kontrolleret platform, der integreres problemfrit i produktionsprocessen. Køretøjet er også glimrende egnet til matrix body shop. KMP 1500 håndterer uafhængigt og autonomt transporten af produkterne gennem alle procestrin. Dette produktionskoncept fra KUKA giver dig mulighed for at optimere din logistikstyring. KMP 1500 giver omkostningseffektiv support til din lagerorganisation eller mellem fremstillingsprocesser – og bruges kun efter behov.

 

top