KMR iiwa_KUKA Mobile Robots

Den autonome LBR iiwa-robot er HRC-kapabel (human-robot collaboration) og mobil. Den kombinerer styrken af den følsomme LBR iiwa lette robot med styrken på en mobil, autonom platform. KMR iiwa er placeringsuafhængig og yderst fleksibel – det perfekte grundlag for at imødekomme kravene i Industrie 4.0.

Budget pris fra, excl. Batteri pakke, 162.000 Euro

Send venligst forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Kontakt os og fortæl os om din opgave. Sammen finder vi de rette automationskomponenter til din robotløsning.

Description

KMR iiwa_KUKA Mobile Robots

KMR står for KUKA Mobile Robotics. KMR iiwa er en kombination af den følsomme og lette LBR iiwa robot og en mobil, fleksibel platform.

Som navnet og de individuelle komponenter allerede antyder, skiller KMR iiwa sig ud med sin høje grad af mobilitet og fleksibilitet.

Fremstillingsprocesser ændrer sig konstant. Dette er grunden til, at mobile robotsystemer skal være meget tilpasningsdygtige. Maksimal mobilitet og autonome arbejdsmetoder optimerer din produktion markant.

Fordele ved KMR iiwa

Kombinerbar:
design din individuelle nøglefærdige systemløsning. Det modulære KMR iiwa-system tilbyder adskillige kombinationer af robotteknologi, mobile platforme og industrielle komponenter.
Følsom:
syv specielle fælles moment sensorer på hver akse i LBR iiwa letvægtsrobot gør den meget følsom over for sit miljø. Den navigerer sikkert og uden beskyttende hegn – ekstern kontakt får den til at stoppe øjeblikkeligt.
Autonom:
takket være laserskannerne kan også den mobile platform navigere fuldstændigt autonomt. Det overvåger sit miljø. Og det reagerer øjeblikkeligt, hvis en person eller et objekt er i vejen.
Agile:
specielt udviklede Mecanum-hjul gør det muligt for den mobile platform at bevæge sig i retning mod retning og udføre 360-graders rotationer. Et hjul består af flere ruller, som hver er rettet i en vinkel på 45 grader i forhold til akslen. Denne øverste manøvrerbarhed forkorter gennemløbstider og reducerer tomgangstider i fremstillingsprocessen.
Præcise:
KMR iiwa opnår en positioneringsnøjagtighed på op til +/- 5 millimeter, selv i de trangeste rum.
Intelligent:
med KUKA Navigation Solution kan KMR iiwa pålideligt bevæge sig rundt på forhindringer og se efter en ny rute.
Uafhængig:
køretøjet og roboten leveres direkte med strøm fra Li-ion-batterier.
Let at betjene:
KUKA Sunrise, en multifunktionel controller til køretøjet og roboten, gør det nemt for dig at betjene og bruge KMR iiwa i praksis.

top