KMR QUANTEC

KMR QUANTEC er det mobile industrielle robotsystem fra KUKA. Den flytter din KUKA-robot til det nøjagtige sted, der er nødvendigt – hvad enten det gælder konstruktion af skibe, fly eller vindmøller. Selv meget store komponenter kan behandles let.

Send venligst forespørgsel – pris oplyses i tilbud.
Prisen er baseret på aktuel konfiguration, dvs. det bliver en projektpris.

Kontakt os og fortæl os om din opgave. Sammen finder vi de rette automationskomponenter til din robotløsning.

Description

KMR QUANTEC autonom og præcis

KMR QUANTEC er kombinationen af KUKA-robotter, mobile platforme og andre industristandardkomponenter til at danne et komplekst, mobilt robotsystem

Variable komponenter giver os mulighed for at tilbyde tilpassede løsninger – skræddersyet nøjagtigt til dine individuelle behov.  Antallet og placeringen af de installerede robotter såvel som størrelsen og kapaciteten på platformen og værktøjerne er varierende.

Den mobile KMR QUANTEC-robottenhed består af den mobile KUKA omniMove-platform, en KUKA-robot i KR QUANTEC-serien samt software og en controller. Det sofistikerede navigationssystem KUKA Navigation Solution sikrer autonom manøvrering gennem arbejdsområdet uden risiko for kollision og uden at kræve gulvmarkering.

Ubegrænset mobilitet med Mecanum-hjulet

KMR QUANTEC kan bevæge sig vejlende takket være den specielle KUKA omniMove-drevteknologi: hvert hjul består af individuelle, tøndeformede ruller. Disse er indkapslet af to faste fælge, der ikke berører jorden. Hvert hjul kan bevæge sig uafhængigt af de andre. Dette betyder: KMR QUANTEC kan også bevæge sig sidelæns, diagonalt og endda i en cirkel. Som et resultat kan det manøvreres sikkert og præcist selv i de trangeste rum.

 

Fordele ved KMR QUANTEC

Sikker og kontrolleret
KMR QUANTEC kan bruges pålideligt i mobil drift takket være det integrerede software og kontrolsystem. Manøvrer KMR QUANTEC til den ønskede position med millimeterpræcision. Den mobile KUKA-robot overvåger autonomt sine omgivelser med de integrerede laserskannere, så den sikkert kan navigere forbi mennesker og genstande.

Mobil og uafhængig
Højtydende batterier sikrer, at platformen ikke kræver ekstern strøm. Med sin industrielle standard trådløse teknologi er KMR QUANTEC i stand til at bevæge sig rundt i sit arbejdsområde uden restriktiv kabling.

Multifunktionel og kraftfuld
Den mobile KUKA omniMove-platform har en standard nyttelastkapacitet på 7.000 kg. Den integrerede robot er en KR QUANTEC 150 R3300 prime med en nyttelastkapacitet på 150 kg og en rækkevidde på 3.300 millimeter. Dette betyder, at KMR QUANTEC også kan håndtere meget store og tunge komponenter. På trods af sin høje nyttelastkapacitet kan den opnå en positionsnøjagtighed på +/- 5 millimeter – uanset den allerede tilbagelagte afstand. Takket være KUKA omnidirektionelle hjulteknologi er det i stand til at manøvrere sikkert til den ønskede position, selv i de trængste rum. Størrelsen og nyttelasten på platformen kan vælges for at imødekomme de individuelle krav.

Tilpasningsdygtig og variabel
Den mobile platform og roboten fra KR QUANTEC-serien kan tilpasses efter dine specifikke behov. Forskellige værktøjer, udstyr og gribere kan også tilføjes eller udskiftes efter ønske.

Product Documents

top