Privatlivspolitik

Vores kunder, samarbejdspartnere og jobsøgende er vigtige for os, og vi er forpligtet til at beskytte at beskytte jeres privatliv. Nedenfor forklarer vi hvorfor og hvordan vi behandler personoplysninger om vores kunder, samarbejdspartnere og jobsøgende.

Hvad er personoplysninger?
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?
Vi er ansvarlig for dine personoplysninger og vi sikre, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvilke personoplysninger behandles?
Kunder og samarbejdspartnere
Vi registrerer personoplysninger om vores kunder og samarbejdspartnere. Disse personoplysninger er: virksomhedens navn, kontaktperson, stilling, e-mail og arbejdstelefon.

Jobsøgende
Vi har kun personoplysninger, som den jobsøgende selv oplyser. Disse personoplysninger er som regel; navn, adresse, fødselsdato, ansøgning og CV.

Hjemmeside
Vi behandler i begrænset omfang dine personoplysninger på vores hjemmeside, og dette kun hvis du udfylder vores kontaktformular og sender til os. Oplysningerne bruger vi til at kunne svare på din henvendelse.

Hvad bruges personoplysningerne til?
Vi bruger personoplysningerne til at sikre korrekt og retlig behandling, og vil kun bruge personoplysningerne til udtrykkeligt angivne og legitime formål i overensstemmelse med lovgivningen.

De personoplysninger, vi registrerer om vores kunder og samarbejdspartnere bruges til at give en bedre kundeservice.

De personoplysninger, du oplyser, når du ansøger om et job i i2r A/S, bruges til at vurdere dig som kandidat til ledige stillinger og til kommunikation gennem en rekrutteringsproces.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysningerne slettes.

Videregivelse af personoplysninger
Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende personoplysningerne på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Hvad er dine rettigheder?
Du bør altid først rette henvendelse til os som dataansvarlig, såfremt du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger. Henvendelse herom kan ske til info@i2r.dk

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Sikkerhed
Vi træffer løbende både tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 24 63 28 15 eller via formularen herunder