Mitsubishi, Scara robotter, Delta robotter, Cobotter og Food-robotter

i2r er Ingeniørhus og systemintegrator af Mitsubishi robotter.

I samarbejde med dig, ud fra dine behov tilbyder vi Mitsubishi robotter og El-udstyr til produktionsoptimering, vha. nemme robotløsninger, der frigør medarbejdere til mere værdiskabende opgaver.

I Robotbutikken tilbyder vi et bredt udvalg af industrirobotter fra Mitsubishi Electric. De såkaldte MELFA-robotter er blandt de mest pålidelige og intelligente på markedet, og derfor er det ikke overraskende, at de har bidraget til succesen blandt europæiske produktionsvirksomheder i mere end 30 år.

Robotterne har en høj hastighed, en stor præcision og lange serviceintervaller. De er derudover karakteriseret ved at have et stort arbejdsområde og en særdeles god bæreevne. Mitsubishis robotcontroller findes i to varianter. I den ene type er selve CPUen en separat enhed som installeres på bundpladen sammen med en PLC CPU. Det medfører meget høj dataudveksling til PLC systemet. I den anden variant er CPUen indbygget i controlleren og her er det muligt at integrere industrirobotterne med styresystemer, kontrolsystemer og større automationssystemer ved brug af eksempelvis Ethernet, Profibus, Profinet, Ethernet/IP og CC-Link.

Med et bredt omfang af muligheder og afprøvede løsninger kan vi finde netop den robotløsning, der matcher jeres ønsker og krav. Alt fra simple stand alone opgaver til større systemer med flere robotter, som integrerer kollisionssikring, sikkerhed, vision mm. i forskellige miljøer lige fra komplekse opgaver til fødevare- eller farmaindustrien.

Mitsubishi Electric repræsenteres i Danmark af HF Følsgaard A/S.

top