Ledig job – Robot og automations tekniker/ingeniør

Vi søger automationsingeniør med erfaring i Robot og PLC/SCADA systemer indenfor Pharma/biotech branchen

i2r arbejder for fødevare-, proces/kemi- og medicinal-virksomheder på Sjælland. Fælles for vore samarbejdspartnere er optimal udnyttelse af de nyeste teknologier, der mest effektivt støtter deres respektive forretningsområder.

Vi søger en kompetent og erfaren medarbejder, der sammen med vore kollegaer kan løse opgaver indenfor design, programmering, test og kvalificering af integrerede proceskontrol systemer i området Robotteknik, SCADA og PLC systemer.

Du skal deltage i implementering af automationsløsninger placeret hos i2r`s kunder primært på Sjælland eller på vort fleksible kontor i Søborg, og du bliver en del af et kundeorienteret og professionelt team med meget kompetente kollegaer og med udfordrende opgaver.

Dine opgaver vil være meget alsidige og afvekslende og vil spænde fra specifikation og dokumentation til programmering, test og kvalificering af proceskontrolbaserede automationsløsninger primært til pharma- og biotech virksomheder.

Vi forventer, at du har generel praktisk erfaring med udvikling af automationsløsninger til pharma- og biotech industrien under S88 og S95 standarder, samt kvalificering af systemerne, som er underlagt cGMP GAMP 5 krav.

Vi søger dig, som har erfaring indenfor et eller flere af områderne:

  • Robotter KUKA, Mitsubishi, ABB robotter, Universal Robots
  • Siemens PLC og Panel/SCADA produkter
  • ABB produkter, primært SattLine men også gerne 800xA, og gerne indsigt i tilhørende opsætning og systemkonfiguration.

Du forstår kundernes og projekternes overordnede mål, og kan bruge dem i rollen som rådgiver og ekstern konsulent hos vore kunder. Du færdes behændigt i projektverdenen og trives med at glide ind i kundens projektmiljø. Du er konstruktiv og proaktiv i din dialog med vore kunder, og har flair for at opbygge stærke relationer.

Du tilbydes, en stilling i en udviklingsorienteret virksomhed i vækst, og du bliver involveret i projekter med spændende tekniske udfordringer. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår, en attraktiv løn og mulighed for at arbejde hjemmefra. Arbejdsstedet vil være på vores kunders lokationer på Sjælland, og på vores kontor i Søborg, og har du lyst vil der også være internationale muligheder.

i2r’s vigtigste ressource er medarbejderne, og vi går målrettet efter markedets dygtigste personer. Vi vægter faglige, tekniske og menneskelige kvalifikationer lige højt, og er meget bevidste om at gode faglige egenskaber skal ledsages af store menneskelige kvalifikationer for at kunne løse opgaver med succes hos vore kunder.

Realisering af i2r´s kendetegn som fleksibel og kompetent samarbejdspartner kræver at i2r´s medarbejdere er på forkant med udviklingen inden for vores forretningsområder, og i2r´s ledelse er forpligtet til løbende at tilskynde og understøtte medarbejdernes personlige og faglige udvikling via afvekslende opgaver, personlig sparring og efteruddannelse.

Er du interesseret så send en ansøgning via e-mail til
Direktør, Ib Laugesen (il@i2r.dk)

Dette er et åbent stillingsopslag så ansøgningsfristen er løbende. Er du interesseret så skynd dig at kontakte os. Er du i tvivl kontakt os alligevel for en uforpligtende samtale.

 

top