Øvrige ingeniør-ydelser – løsninger og processer, der indgår i eksisterende udstyr og organisation

Vi favner bredt, og det gør vi fordi vores kunder gennem 20 år har givet os nye spændende ingeniøropgaver. Vi har i tæt samarbejde med kunderne udviklet os og opnået kompetence og erfaring i en række opgaver som mange produktionsvirksomheder også skal have løst.

Vores indstilling er at hjælpe kunden til en helhedsorienteret løsning. Vi fokuserer ikke bare på et IT-system eller en enkeltstående maskine. Vi ønsker at levere løsninger og processer, der spiller sammen med kundens eksisterende udstyr og organisation.

 

Vedligehold, kalibrering og reservedele

SAP PM/QM/MM til styring af vedligehold, kalibrering og reservedele
i2r hjælper organisationer, der skal implementere – eller optimere deres nuværende plant maintenance, quality management, materials management løsning til styring af vedligehold, kalibrering og reservedele.

Ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg
Vi designer og programmerer ventilationsanlæg ( CTS anlæg ) – så gældende standarder og krav for ventilation af rum overholdes. i2r kommer med forslag til løsninger baseret på analyse og risikovurdering.

Sporbarhed gennem serialisering til food og pharma

Sporbarhed gennem serialisering
Medicinmarkedet er stort og der er både ægte og uægte varer på markedet. For medicinalvirksomheden handler det om produktsikkerhed gennem entydig mærkning af produktet ved brug af serielnumre. Det medvirker til at reducérer antallet af forfalskninger og giver forbrugeren sikkerhed for den ægte vare. Det er her i2r kan levere både regulerings- og compliance ydelser for at sikre, at systemerne er velimplementerede. Vi planlægger, implementerer og leder Serialiserings projekter.

Dataintegritet, patientsikkerhed, produktkvalitet og rekonstruktion af dataaktivitet

Dataintegritet skal sikre størst mulig patientsikkerhed, produktkvalitet og rekonstruktion af dataaktivitet
Dataintegritet omfatter, at man som producent af medicin kan garantere, at data ikke kan ændres, at man har alle tilgængelige data, og at de er så nøjagtige, at man kan validere og bekræfte, at alt er foregået, som det skal.

CE-mærkning og rådgivning

CE-mærkning og rådgivning
i2r udfører eller hjælper med CE-mærkning af jeres maskine, procesanlæg, løfteudstyr eller sikkerhedsudstyr, i henhold til Maskindirektivet og den nye maskinforordning som træder i kraft i 2027.

SMV:Digital Rådgiver. Hjælp til digital omstilling

SMV:Digital Rådgiver. Virksomheder kan få hjælp til digital omstilling
i2r er godkendt som rådgiver under SMV:Digital programmet, som betyder at vi kan hjælpe virksomheder med at identificere, hvor I virksomheden der er størst potentiale for at indføre ny teknologi, samt hvad businesscasen er.

Værksted – smedearbejde og montørservice

Værksted – smedearbejde og montørservice
Når vi har konstrueret en robotløsning og tilhørende maskindele og det skal bygges har vi forskellige samarbejdsmodeller til fremstilling og montering af den færdige løsning.

top