i2r integrerer med industrirobotter fra KUKA

KUKA Industrirobotter til blandt andet pharma- og fødevarevirksomheder

Industrirobotter fra KUKA til hurtige og avancerede opgaver - kontakt i2r A/Si2r er KUKA-integrator og har forhandlingen af KUKA robotter i forbindelse med automatiseringsløsninger til blandt andet pharma- og fødevarevirksomheder. Se mere i Robotbutikken om KUKA industrirobotter. Samarbejdet styrker i2r med hensyn til integrering af robotter i løsninger med forskelligartede håndteringsopgaver, hvor fleksible 6 aksede robotter er nødvendige.

 

Cobots - samarbejdende robotter fra KUKA - kontakt i2r A/S

Hvis jeres virksomhed overvejer brug af industrirobotter fra KUKA, vil vi meget gerne tale med jer. I er meget velkomne til at sende en mail til os, eller klik på kontaktknappen (nedenfor) og skriv at I ønsker en samtale om muligheder med robotter. I vil komme til at tale med direktør Ib Laugesen og/eller juniorkonsulent Morten Damgaard.

Du er også velkommen til at ringe til Morten Damgaard på 42 28 57 57, hvis du har spørgsmål.

 

i2r Robotløsninger med den nyeste Industri 4.0 teknologi

Industrirobotter fra KUKA

Vi er en af Sjællands mest erfarne virksomheder inden for installation af moderne robotløsninger til laboratorier og pharmavirksomheder.

Se KUKA certificerede cobots til Pharma, Medical og m

edicinsk produktion.

 

Læs mere mere om hvordan robotløsninger forbedrer produktionen og arbejdsmiljø, og hvordan vi typisk samarbejder om robotløsninger.

 

Se det store KUKA-produktprogram på www.kuka.dk

KUKA er en af verdens største robotleverandører med 14.000 medarbejdere og er globalt repræsenteret. KUKA har et meget stort og bredt udvalg af industrirobotter.

 

top