i2r integrerer med industrirobotter fra KUKA

KUKA Industrirobotter til blandt andet pharma- og fødevarevirksomheder

Industrirobotter fra KUKA til hurtige og avancerede opgaver - kontakt i2r A/Si2r er KUKA-integrator og har forhandlingen af KUKA robotter i forbindelse med automatiseringsløsninger til blandt andet pharma- og fødevarevirksomheder. Se mere i Robotbutikken om KUKA industrirobotter. Samarbejdet styrker i2r med hensyn til integrering af robotter i løsninger med forskelligartede håndteringsopgaver, hvor fleksible 6 aksede robotter er nødvendige.

Hvis jeres virksomhed overvejer brug af industrirobotter fra KUKA, vil vi meget gerne tale med jer. I er meget velkomne til at booke en uforpligtende afklaringssamtale á en times varighed.

Klik på denne link – se i vores kalender og find & book et onlinemøde med det samme.

I kan også sende en mail til os, eller klik på kontaktknappen (nedenfor) og skriv at I ønsker en samtale om muligheder med robotter. I vil komme til at tale med direktør Ib Laugesen og/eller seniorkonsulent Cornelius Olesen.

Du er også velkommen til at ringe til Cornelius Olesen på 51 70 20 90, hvis du har spørgsmål.

Læs mere mere om hvordan robotløsninger forbedrer produktionen og arbejdsmiljø, og hvordan vi typisk samarbejder om robotløsninger.

 

Se det store KUKA-produktprogram på www.kuka.dk

KUKA er en af verdens største robotleverandører med 14.000 medarbejdere og er globalt repræsenteret. KUKA har et meget stort og bredt udvalg af industrirobotter.

 

top