i2r får fabrikker, anlæg og maskiner til at fungere

Det gør vi fordi vi involvere os i alt fra produktionsudstyr og IT-systemer til dokumentation og sporbarhed

i2r favner bredt, og det er netop meningen fordi vi ønsker at kunden får en komplet løsning. Vi leverer ikke bare et IT-system eller en enkeltstående maskine. Vi leverer løsninger og processer, der spiller sammen med kundens eksisterende udstyr og organisation.
i2r’s kunder er produktionsvirksomheder, fødevarevirksomheder samt flere af de helt store produktionsvirksomheder indenfor medicinal- og pharma-industrien. i2r er etableret i 2001.

Se referencer – virksomheder vi har udført opgaver for.

Vi beskæftiger branchens dygtigste konsulenter

Vi beskæftiger ca. 20 ingeniører og vores medarbejderstab tæller fastansatte og projektmedarbejdere såvel som freelancere. Alle vores konsulenter er højtuddannede fagfolk med forretningsforståelse og brancheerfaring. Vores medarbejderstab udgøres af primært ingeniører med baggrund inden for automation og IT, maskiner, kemi og produktion.

Se eksempler på i2r medarbejdernes kompetencer og erfaringer.

Vores ydelser i overskrifter

Vi løser opgaver med en enkelt ingeniør til hele projektteams

Som kunde kan du tilknytte en, to eller flere konsulenter i en periode, der indgår som ekstra ressource i din egen organisation. Som kunde kan du også overlade hele dit projekt til os. Vi løser opgaven fra A til Z. Vi har ingeniører med specialer indenfor:

  • Automation & IT
  • Maskinteknik
  • Procesteknik

i2r står for innovation, integration og rådgivning

Vi har eksisteret siden 2001 og har en målsætning om at være et femstjernet ingeniørhus, hvor tværfaglige løsninger, høj faglighed og det at nyde godt af den enkelte konsulents kompetencer er grundpillerne i vores forretning. Vores kunder er produktionsvirksomheder, indenfor proces/kemi-, fødevare- og pharmaindustrien.

 

Søg job hos os

 

 

Jeg vil gerne kontaktes

- Og / eller -

top