Robotter fra Mitsubishi

i2r er Mitsubishi robot systemintegrator – vi leverer robotløsninger, der matcher jeres behov og frigør medarbejdere til mere værdiskabende opgaver

Mitsubishi – den største robotproducent i Østen

Mitsubishi er den største robotproducent i Østen med mere end 30 års erfaring i hvilke krav og funktioner en robot skal leve op til på det industrielle marked.Mitsubishi producerer såvel industrirobotter som cobotter.

Mitsubishi’s MELFA-robotter er blandt de mest pålidelige og intelligente på markedet, og derfor er det ikke overraskende, at de har bidraget til succesen også blandt europæiske produktionsvirksomheder. Læs mere om Mitsubishi robotter og deres specifikationer i Robotbutikken.

Mitsubishi robotter der matcher jeres ønsker og krav

Med et bredt omfang af muligheder og afprøvede løsninger kan vi finde netop den robotløsning, der matcher jeres ønsker og krav. Alt fra simple stand alone opgaver til større systemer med flere robotter, som integrerer kollisionssikring, sikkerhed, vision mm. i forskellige miljøer lige fra maskin- og plastvirksomheder til fødevare- eller farmaindustrien.

i2r er med fra begyndelsen

Vi kommer ofte ind i billedet når en kunde skal til at producere nye enheder, eller når en virksomhed vil forbedre sine eksisterende processer.

Vi kan med nye eksterne øjne gennemgå jeres nuværende set up for, at undersøge om produktiviteten kan optimeres med en robotløsning. Vi er altid klar til at udfordre mulighederne med jer.

Automation skal hænge sammen

Når I overvejer en ny robotløsning, er det vigtigt at undersøge, hvilken industrirobot, der vil matche jeres behov bedst. Det er samtidig vigtigt at tænke ind, hvordan den skal samarbejde med de eksisterende automatiske processer og programmer, så hele produktionen spiller bedst mulig sammen.

Når noget automatiseres, lægger vi vægt på en gennemtænkt ensartet logisk operatørbetjening, der gør det let at lære og betjene.

Hvis jeres virksomhed overvejer brug af robotter fra Mitsubishi, vil vi meget gerne tale med jer. I er meget velkomne til at booke en uforpligtende afklaringssamtale á en times varighed.

Klik på denne link – se i vores kalender og find & book et onlinemøde med det samme.

BOOK ET ONLINEMØDE I VORES KALENDER

I kan også sende en mail til os, eller klik på kontaktknappen (nedenfor) og skrive at I ønsker en samtale om muligheder med robotter. I vil komme til at tale med direktør Ib Laugesen og/eller seniorkonsulent Cornelius Olesen.

Du er også velkommen til at ringe til Cornelius Olesen på 51 70 20 90, hvis du har spørgsmål.

 

Klik her, hvis I ønsker at vide mere om hvordan robotløsninger forbedrer produktionen og arbejdsmiljø, og hvordan vi typisk samarbejder om robotløsninger.

top