Ledig job – Senior salgskonsulent industri/automation

Vi søger en senior salgskonsulent med erfaring i industri/automation til varetagelse af salg og kundekontakt på Sjælland.

i2r arbejder for fødevare- proces/kemi- og medicinal-virksomheder på Sjælland. Fælles for vore samarbejdspartnere er optimal udnyttelse af de nyeste teknologier, der mest effektivt støtter deres respektive forretningsområder.

i2r A/S har en stor vifte af ingeniørkompetencer (maskinteknik, proces/kemi, it-automation) og arbejder bredt med automations- og robotløsninger. Som senior salgskonsulent er arbejdsområdet salg af konsulentydelser og projektløsninger til produktionsvirksomheder på Sjælland og øerne.

i2r har gennem 20 år hjulpet industrivirksomheder på Sjælland med at optimere og kvalitetssikre driften gennem individuelle automations- og robotløsninger.

Vi søger en erfaren senior salgskonsulent med bopæl på Sjælland, en baggrund som ingeniør, maskinmester eller tilsvarende foretrækkes og med en alder i området 55 til 60 år. Der er tale om en fuldtidsstilling, men der er også mulighed for at indgå en deltidsaftale. En væsentlig del af arbejdet kan udføres fra eget hjemmekontor.

Det forventes, at senior salgsmedarbejderen har dokumenteret erfaring med salg af projektløsninger (til proces-, produktions- og robotanlæg) til såvel mindre som store industrivirksomheder.

Begreber som specifikation og dokumentation til implementering, test og kvalificering af procesanlæg kender du indholdet/betydningen af og du må gerne have kendskab til fødevare-, pharma- og biotech branchen. Endvidere ved du overordnet hvad Robotteknik, PLC/SCADA, og Proceskontrol er og hvordan det indgår i en automationsløsning.

Du er endvidere velbevandret i Microsoft 365 og har erfaring i brug af CRM-system i salgsarbejdet. Vi benytter Microsoft CRM.

Job start: Vi ønsker at senior salgskonsulenten kan begynde i første kvartal 2024.

Ansøgning mailes til direktør Ib Laugesen på il@i2r.dk

Ansøgninger evalueres i den rækkefølge de kommer.

top