Ledig job – Maskiningeniør, Robot og Proces anlæg

Vi søger maskiningeniør med erfaring i Robot og Proces anlæg indenfor Pharma/biotech branchen

i2r arbejder for fødevare-, proces/kemi- og medicinal-virksomheder på Sjælland. Fælles for vore samarbejdspartnere er optimal udnyttelse af de nyeste teknologier, der mest effektivt støtter deres respektive forretningsområder.

Vi søger en kompetent og erfaren medarbejder, der sammen med vore kollegaer kan løse opgaver indenfor:

Robot løsninger:

  • Idegenerering (du skal have et ”Ole opfinder” gen) og kunne visualisere din idé med tegning/animering/beskrivelse af robot sekvens,
  • Design og udarbejdelse af tegning af robot celler,
  • Design af fixtur og gribere,

og/eller

Specificering, design og ombygning af udstyr

indenfor den farmaceutiske industri med erfaring i en eller flere enhedsoperationer:

  • Filtrering,
  • Fermenteringsteknik,
  • Spraytørringsteknik / pulverprocesser,
  • Sterilteknik,
  • Hygiejnisk design
  • CIP/SIP
  • Forsyningsanlæg (Nitrogen, trykluft, damp, PW, WFI m. fl.)

Du skal deltage i implementering af ombygninger/nybygninger i produktions anlæg placeret hos i2r`s kunder primært på Sjælland eller på vort fleksible kontor i Søborg.
Du bliver en del af et kundeorienteret og professionelt team med meget kompetente kollegaer og med udfordrende opgaver.

Dine opgaver vil være meget alsidige og afvekslende og vil spænde fra specifikation og dokumentation til implementering, test og kvalificering af procesanlæg primært til pharma- og biotech virksomheder.

Vi forventer, at du har generel praktisk erfaring med implementering af produktionsløsninger til pharma- og biotech industrien, samt kvalificering af anlæg, som er underlagt cGMP GAMP 5 krav.

Du forstår kundernes og projekternes overordnede mål, og kan bruge dem i rollen som rådgiver og ekstern konsulent hos vore kunder. Du færdes behændigt i projektverdenen og trives med at glide ind i kundens projektmiljø. Du er konstruktiv og proaktiv i din dialog med vore kunder, og har flair for at opbygge stærke relationer.

Du tilbydes, en stilling i en udviklingsorienteret virksomhed i vækst, og du bliver involveret i projekter med spændende tekniske udfordringer. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår, en attraktiv løn og mulighed for at arbejde hjemmefra. Arbejdsstedet vil være på vores kunders lokationer på Sjælland, men har du lyst vil der også være internationale muligheder.

i2r’s vigtigste ressource er medarbejderne, og vi går målrettet efter markedets dygtigste personer. Vi vægter faglige, tekniske og menneskelige kvalifikationer lige højt, og er meget bevidste om at gode faglige egenskaber skal ledsages af store menneskelige kvalifikationer for at kunne løse opgaver med succes hos vore kunder.

Realisering af i2r´s kendetegn som fleksibel og kompetent samarbejdspartner kræver at i2r´s medarbejdere er på forkant med udviklingen inden for vores forretningsområder, og i2r´s ledelse er forpligtet til løbende at tilskynde og understøtte medarbejdernes personlige og faglige udvikling via afvekslende opgaver, personlig sparring og efteruddannelse.

Er du interesseret så send en ansøgning via e-mail til

Direktør, Ib Laugesen (il@i2r.dk)

Dette er et åbent stillingsopslag så ansøgningsfristen er løbende. Er du interesseret så skynd dig at kontakte os. Er du i tvivl kontakt os alligevel for en uforpligtende samtale.

top