Universal Robots udnævner i2r A/S til certificeret integrator i Danmark

Pressemeddelelse, Odense, 6. maj 2021

I år kan automationsvirksomheden i2r A/S, Søborg fejre 20-års jubilæum, og allerede 1. maj havde det sjællandske automationshus grund til at fejre en stor anerkendelse: Universal Robots har netop udnævnt i2r til CSI – Certificeret System Integrator i Danmark.

 

Til højre i billedet ses Ib Laugesen, direktør og projektchef i i2r og Michael Hjertebjerg, Landechef, Universal Robots Danmark i forbindelse med udnævnelsen.

Siden 2001 har i2r været blandt de førende automationshuse på Sjælland. Baggrunden for udnævnelsen er den brede automationserfaring med indgående viden om dataintegration samt ekspertisen inden for integration af UR cobots. i2r har succes med konceptet fra idé til muligt robotprojekt, baseret på standard robotudstyr, med løsninger tilpasset behovene, i tæt samarbejde med kunden.

 

Robotteknologi i hjertet

Direktør og projektchef i i2r Ib Laugesen, der i 1998 blev uddannet som civilingeniør inden for robotteknologi på DTU glæder sig over anerkendelsen. Ib Laugesen påpeger at i2r er en uafhængig teknologipartner for østdanske industrivirksomheder, der ønsker at få omsat teknologiske muligheder til konkrete løsninger:

– Robotteknologi er ikke længere forbeholdt de få. Robotter er i dag blevet meget lettere at komme i gang med, og de opgaver de kan udføre, er nu mere mangfoldige end nogen sinde, fordi der sker en plug-and-play-standardisering. Udviklingen inden for robotter går rigtigt stærkt, og det skærper kravene til vores viden. Som integrator bestræber vi os på at være helt opdateret, så vi kan rådgive kunderne bedst muligt. Det handler om, at vi kan håndtere komplicerede produktionsudfordringer, med nemme robotløsninger.

i2r’s stab er højtuddannede fagfolk

i2rs stab er højtuddannede fagfolk med forretningsforståelse og brancheerfaring. Medarbejderne er primært ingeniører med baggrund inden for automation og IT, maskiner, kemi og produktion. Derfor er virksomheden i dag specialister indenfor udvikling af automationsprojekter til et bredt udsnit af industrivirksomheder på Sjælland. i2r har et bredt branchemæssigt fokus, og Ib Laugesen ser certificeringen som et kvalitetsstempel, der åbner nye strategiske muligheder for i2r:

– Vi har en klar ambition om at få flere robotter i arbejde hos østdanske industrivirksomheder. Jeg er glad for den anerkendelse, at i2r nu er udnævnt til Universal Robots CSI. I praksis betyder det, at vi lettere og hurtigere kan trække på en bred faglig sparring om det seneste nye inden for fleksibel produktionsteknologi, som er Universal Robots adelsmærke.

Anerkendelse fra Universal Robots

Om baggrunden for at udnævne i2r A/S til CSI, beretter Michael Hjertebjerg, Landechef, Universal Robots.

– En del virksomheder har et godt afsæt for at komme i gang med robotteknologi, men der er fortsat en række barrierer, som hæmmer udbredelsen. En del mangler måske lige den sparring, præcis hvor i produktionen en robotløsning kan skabe størst værdi. Fordi i2r har et højt kompetenceniveau og fingeren på den robotteknologiske puls, kan de medvirke til at barrierer nedbrydes og skabe mere værdi for virksomheden.

Klik her, hvis I ønsker at vide mere om hvordan robotløsninger forbedrer produktionen og arbejdsmiljø, og hvordan vi typisk samarbejder om robotløsninger.

 

Om Universal Robots

Universal Robots (UR) blev stiftet i 2005 med ambitionen om at gøre robotteknologi tilgængelig for alle ved at udvikle små, bruger- og prisvenlige, fleksible kollaborative robotter (cobots), der er sikre at arbejde med. Siden lanceringen af den første cobot i 2008 har virksomheden oplevet betydelig vækst, og den brugervenlige cobot sælges nu over hele verden. Virksomheden, der er en del af Teradyne Inc., har hovedkvarter i Odense, Danmark, og har regionale kontorer i USA, Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Storbritannien, Tjekkiet, Polen, Ungarn, Rumænien, Rusland, Tyrkiet, Kina, Indien, Singapore, Japan, Sydkorea, Taiwan og Mexico. Hvis du ønsker mere information, kan du besøge www.universal-robots.com

 

top