Hos i2r er du mere end en konsulent – du er også en kollega

Hos i2r - er du mere end konsulentKunne du tænke dig at være med til at indkøre Nordens største frysetørrer hos Chr. Hansen? Eller optimere produktionsflowet hos Novo Nordisk?

i2r har ingen maskiner, ingen computere, ingen lastbiler eller hardware. Vores kerneprodukt er vores medarbejdere. Derfor investerer vi også i dem.

Optimering af produktionsflow - kontakt i2r A/S

Hos os får du mulighed for at demonstrere dine evner som konsulent, men i faste rammer. Du kommer til at tilbringe størstedelen af din tid hos nogle af landets største farmaceutiske virksomheder, men du har samtidig vores kontor på Østerbro og faste kolleger at lave god sparring med.

Du kommer til at arbejde med såvel korte som længere projekter, der kan vare alt mellem to måneder og to år, men vi forsøger i samarbejde med dig at finde frem til de arbejdsopgaver, der passer dig bedst. For din succes er også vores succes

Produktionslinje til food - kontakt i2r A/S

Du er nemlig ikke bare et nummer i systemet, der fakturerer timer – du er vores vigtigste ressource. Derfor investerer vi også tid og penge i at sikre os, at du får de rigtige kurser og de rette udfordringer i hverdagen. Vi samler alle medarbejdere hver fjerde uge, og vi holder årsfest og julefrokost, deltager i sportskonkurrencer og tager på fagtekniske ture.

Til gengæld forventer vi, at du trives med deadlines, at du arbejder projektorienteret og er udadvendt. Som konsulent hos i2r får du en stor kontaktflade med mange grænseflader, så du skal være opsøgende og omgængelig i dit daglige arbejde ude hos kunderne. Foretrækker du kun at nørde med dine egne én-mands projekter, er det nok ikke hos os, du skal arbejde.

top