MiR250

Vejl. pris i ESD ver. kr. 404.200,-

MiR250 robotten er en mere fleksibel AMR der kan arbejde døgnet rundt og er meget simpel at sætte op, hvilket forbedrer produktiviteten. Dens mindre aftryk og øgede tilpasningsevne hjælper til at optimere intern logistik uden at ændre virksomhedens layout.

Beskrivelse

MiR250 – en meget fleksibel AMR der arbejder døgnet rundt

MiR250 er en AMR og denne er mere agil end nogen anden AMR på markedet og stærkt tilpasningsdygtig i udfordrende miljøer

✓ Arbejder døgnet rundt med hurtigt batteribyt
✓ Robust design sikrer lang levetid
✓ Yderst service-venlig
✓ Nem og effektiv navigation i dynamiske miljøer
✓ ESD version tilgængelig

MiR250 robotten har et aftryk på 580 x 800 mm og en højde på kun 303 mm, samtidig med at være i stand til at flytte op til 250 kg, med en hastighed på 2 m/s. Takket være robottens lille aftryk, er den i stand til at køre ad korridorer så smalle som 80 centimeter. Dermed er døre og elevatorer, der kan være en forhindring for andre mobile robotter, ikke noget problem for MiR250 robotten.

MiR250 robotten er konstrueret så den har en lang levetid, er yderst service-venlig og kan arbejde 24/7 med mulighed for hurtigt og nemt at skifte batteri. Derudover er den designet i overensstemmelse med nuværende tilgængelige sikkerhedsstandarder – derfor mener vi at det er den sikreste AMR på markedet.

Hvis du har behov for det, er MiR250 robotten også tilgængelig i ESD version.

Product Documents

top