MiRHook200 – MiR

Gør interne transportopgaver mere effektive med en MiRHook200 mobil robot med højere nyttelast. MiRHook200 er en brugervenlig og effektiv mobil robot til fuldautomatisk hentning og bugsering af vogne i fremstillingsvirksomheder og sundhedssektoren.

Beskrivelse

MiRHook200 – MiR – Perfekt til en lang række bugseringsopgaver

MiRHook 200 er ideel til flere forskellige bugseringsopgaver, såsom effektiv flytning af tunge produkter mellem steder i en produktionsvirksomhed eller et lager eller til transport af vogne med linned og madvogne på hospitaler

MiRHook 200 klarer transport af last op til 500 kg, og giver nye spændende muligheder for optimering af intern logistik med transport af tungt eller vanskeligt håndterbart gods.

Funktioner

  • Henter og leverer et ubegrænset antal vogne
  • Forbedrer produktionsflowet og øger produktiviteten
  • Personalet kan bruge tid på værdiskabende aktiviteter i stedet for at skulle skubbe vogne
  • Manøvrerer sikkert og effektivt uden om personer og forhindringer
  • Kræver ikke ændringer af det eksisterende arbejdssted
  • Krogens gribedel kan skiftes
  • Forudgående kendskab til programmering er ikke påkrævet

Henter og leverer vogne automatisk
MiRHook 200 robotten identificerer vogne med QR-koder og transporterer dem automatisk i forhold til dine prioriteringer. MiRHook 200 kan integreres i en flåde af MiR robotter, og den kan nemt tilpasses forskellige krav. Robottens opgaver kan til enhver tid opdateres med en smartphone, en tablet eller en computer med standard wi-fi eller bluetooth kommunikation med adgang til robottens intuitive styreenheder.

Sikker manøvrering blandt mennesker
Med MiRHook 200 skal du blot måle din vogn og indlæse data i softwaren. Indbyggede sensorer, kameraer og avanceret software gør, at robotten med MiRHook 200 og en vogn kan manøvrere sikkert uden om personer og forhindringer og sågar køre op ad ramper.

Product Documents

top