KUKA flexFELLOW

KUKA flexFELLOW er en alsidig, mobil løsning til industriel samling. Robotenheden kan let bringes til arbejdsstedet, hvor den hurtigt er klar til brug. Det kan arbejde sikkert med mennesker selv i de mest trange rum – en ideel kombination af avanceret robotik og menneskelig know-how.

Budget pris fra 89.900 euro.
Send venligst forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Beskrivelse

KUKA flexFELLOW det fleksible automatiseringskoncept

Fleksible og alsidige løsninger til samarbejde mellem mennesker og roboter – HRC – er meget efterspurgte. KUKA flexFELLOW tilbyder nøjagtigt den passende løsning til disse særlige krav inden for industriel samling

Dens hjul giver robottenheden mobilitet og bringer den følsomme LBR iiwa robot nøjagtigt til det sted, hvor dens aktiviteter er nødvendige.

Du kan ændre brugen af robottenheden manuelt på kort tid. Dette tillader menneske og robot bevægelsesfrihed i det samme rum uden sikkerhedshegn, så de kan arbejde sammen på det samme emne. Dette åbner nye tilgange i planlægningen af systemer og tillader flowvariation i graden af automatisering.

KUKA flexFELLOW fås i en lang række versioner og med yderligere muligheder.

Fordele ved KUKA flexFELLOW

Spontan automatisering
Du kan skifte inden for ti minutter fra manuel til automatiseret – og fra automatiseret til manuel inden for kun et til to minutter. Dette giver dig fordelene ved øget tilgængelighed.
Multifunktionel kapacitet
FlexFELLOW kan udføre en række forskellige opgaver. Den tilpasser sig disse opgaver inden for kort tid – takket være dens evne til at skifte værktøjer inden for cirka et minut.
Økonomisk og effektiv
Med et gennemsnitligt strømforbrug på omkring 500 watt udviser flexFELLOW meget høj energieffektivitet. Det giver også mulighed for at øge produktiviteten med 30 procent, mens det reducerer pladsbehovet med sit maksimale fodaftryk på en kvadratmeter. Dette gør det muligt for det fleksible automatiseringskoncept at opnå tilbagebetaling på mindre end to år.

Den mobile robotenhed består af

Funktionsplade
På hvert af de fire hjørner på den ridsefaste funktionsplade af børstet rustfrit stål er der et hjørnehulsmønster. Dette giver dig mulighed for at placere roboten på enten venstre eller højre side. Hjørnehulsmønstrene tillader fx stakbelysning med en smartPAD-holder og eventuelt også en nødstop-enhed. En signallampe med en KUKA smartPAD-holder kan også monteres på et hvilket som helst af hjørnehulsmønstrene. Et højdejusterbart håndtag fås som ekstraudstyr, og for yderligere sikkerhed kan der bestilles en nødstop-enhed til det.
Valgfri pneumatisk enhed
Den pneumatiske enhed med en udtræksguide i høj kvalitet letter adgang til de installerede komponenter og hjælper også vedligeholdelse. Knock-outs gør det muligt at montere en stopcock og tryksensor med en indikator og et problemfrit dæksel. En individuelt udvidelig applikationspakke giver dig mulighed for at sammensætte din klar-til-brug pneumatiske løsning. Denne består af en olieseparator, trykreduktionsredskaber, stopknap med trykføler og indikator.
Base enhed
FlexFELLOW har en robot og en controller – den opfylder standarderne for beskyttelsesgrad IP 54. En køleenhed med en aktiv ventilator eller klimaanlæg kan integreres. Desuden giver en ekstra monteringsplade på indersiden endnu større kapacitet. Ved hjælp af det interne profilnettet kan du tilslutte yderligere og standard kontrolkabinetkomponenter hver for sig.
Transportenhed med gaffelåbninger
Rullerne på KUKA flexFELLOW hjælper dig med at transportere den manuelt over korte afstande. Længere afstande kan opnås ved hjælp af en gaffeltruck ved hjælp af de integrerede gaffelspalter. Parkeringsbremsen på rullerne eller den hydrauliske sænkningsfunktion sikrer, at roboten står sikkert. Derudover kan en stabil position sikres ved hjælp af stifter og sværdstifter i forbindelse med den nederste håndtagsposition. Dette overvåges af en sikkerhedsorienteret sensor.

Derudover kan KUKA flexFELLOW forsynes med hjælpevogne fra flexFELLOW-familien til alle typer automatiseringsopgaver.

top