Dispenserings modul til Universal Robots

Reducer dyr opstarts og omstillingstid med universal dispenseringsmodul.

Send venligst forespørgsel – pris oplyses i tilbud.
Kontakt os og fortæl os om din opgave. Sammen finder vi de rette automationskomponenter til din robotløsning.

Beskrivelse

Dispenserings modul til Universal Robots

Dispenseringsmodulet er et standardiseret alt-i-én løsning for at dispensere på et produkt. Modulet reducerer integrationstiden betragteligt

Funktioner

Fordi dispenseringsmodulet er opbygget af modulære standardmoduler og let udskiftelige elementer kan det let kundetilpasses med minimal indsats.

Bruger standard patroner

Dispenseringsmodulet er opbygget efter 310 ml standard patroner samt en volumetrisk dispenseringsenhed. Dette modul står for præcis og ren volumetrisk dosering af væsker i små og allermindste mængder. Modulet er dermed målrettet high mix low volumen produktion.

Konfigurerbart

Der er tale om et nemt konfigurerbart modul, som kan kundetilpasses til andre typer patroner eller fremfødningsløsninger. Det bygger samtidig på en doseringsteknologi, som kan anvendes via mange applikationer og kan løse mange virksomheders forskelligartede udfordringer.

Hurtig omstilling

Hvad enten det er medicinsk teknologi, biokemi eller i laboratoriet, så kan dispenseringsmodulet tilbyde en doseringsteknologi, der passer til ethvert behov – fra binding til underfyldning af applikationer. Med de lette justeringsmuligheder er løsningen en fordel særligt for virksomheder, der har brug for kortere omstillingstid, begrænset risiko og reduceret time to market.

top