OnRobot VGC10 – elektrisk vakuumgriber

kr. 24.420,00

Model: VGC10 for UR CB3 – Tool Cable Kit

En fleksibel elektrisk vakuumgriber med ubegrænset brugertilpasning, som passer til alle dine anvendelsesbehov
En lille letvægtsgriber til din robotarm, perfekt til steder, hvor pladsen er trang, men med masser af kraft til emner op til 15 kg.
Ingen ekstern luftforsyning nødvendig. Dette giver mindskede vedligeholdelsesomkostninger og hurtigere implementering.

 

Beskrivelse

VGC10 – kompakt brugertilpasset elektrisk vakuumgriber

Hvorfor VGC10 ELEKTRISK VAKUUMGRIBER?

Den kompakte elektriske VGC10-vakuumgriber har ubegrænsede muligheder for brugertilpasning. Den har udskiftelige sugekopper til stort set alle anvendelsesbehov. VGC10 er mindre end VG10 og passer således til omgivelser, hvor pladsen er trang, så du kan udvide dine automatiseringsmuligheder. Og med halvdelen af VG10’s vægt, men med samme payload, kan VGC10 løfte små og tunge emner med svært håndterbare former, selv med en mindre robotarm. VGC10 har to uafhængigt styrede luftkanaler, som betyder, at den kan fungere som dobbeltgriber med opsamling og frigivelse i samme handling, hvilket øger effektiviteten yderligere og mindsker cyklustiden. Denne kompakte elektriske griber har hverken behov for kompressor eller luftforsyning, og den er dermed let at flytte, samtidig med at den enkle programmering gør den hurtig og nem at genimplementere, så der kan opnås større fleksibilitet i produktionen.

Problemfri integration med en robot efter dit eget valg.

VGC10’s fordele og funktioner

VGC10 er baseret på den prisvindende VG10 elektriske vakuumgriber, men er mindre og lettere end sin forgænger uden at gå på kompromis med payload. Det er yderst nemt at brugertilpasse end-of-arm-værktøjer, som giver producenterne mulighed for at fokusere på deres applikation i stedet for robottens kompleksitet. Denne kompakte griber er perfekt egnet til trange omgivelser og mindre robotarme, samtidig med at den giver et imponerende payload. På trods af den kompakte størrelse kan dette end-of-arm-værktøj løfte op til 15 kg (35 pund).

 

 

Product Documents

top