UR10 e-serie - løfteevne 10 kg, rækkevidde 1300 mm

Send venligst forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Budgetpris er over kr. 260.000

Universal Robots samarbejdende industrielle robotarm UR10e er vores største industrielle robotarm. Den er beregnet til større opgaver, hvor præcision og pålidelighed er af afgørende betydning. Med den industrielle robotarm UR10e kan du automatisere processer og opgaver, som har en vægt på op til 10 kg.

Beskrivelse

UR10 e-serie – løfteevne 10 kg, rækkevidde 1300 mm

UR10e er beregnet til større opgaver, hvor præcision og pålidelighed er af afgørende betydning. Med den industrielle robotarm UR10e kan du automatisere processer og opgaver, som har en vægt på op til 10 kg.

Applikationer

Som det seneste produkt i vores serie af kollaborative robotter tilbyder UR10e fremtidssikring med kollaborative innovationer, en brugeroplevelse, der sætter mennesket i centrum, og et økosystem til enhver applikation.

Gør ambitioner til resultater ved at ændre måden tingene gøres på, med den mest fleksible automatiseringsplatform.

Funktioner

e-Serien er bygget med tanke på fremtiden og designet til at udvikles i takt med, at din forretning vokser.

Et springbræt til forbedret produktkvalitet og produktivitet, så du altid er foran konkurrenterne.

Med intuitiv programmering, alsidig brug og en næsten endeløs liste af muligheder for funktionsudvidelser kan e-Serien supplere produktionen uanset din branche, din virksomhedsstørrelse eller produkt type.

Tungere samarbejdsprocesser som fx pakning, palletering, samling og pick & place er velegnede til UR10e-industrirobotten. Med en rækkevidde på til 1300 mm er den industrielle robotarm UR10e designet til at være mere effektiv til opgaver inden for et større område. Du kan derfor spare tid ved produktionslinjer, hvor afstand er en faktor.

Den samarbejdende industrielle robot UR10e fra Universal Robots er nem at programmere, hurtig at sætte op, samarbejdende og sikker, og den giver, ligesom vores andre samarbejdende robotter, en af branchens hurtigste tilbagebetalingstider.

Downloads

top