UR20 e-serie, løfteevne 20 kg, rækkevidde 1750 mm

Send venligst forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Budgetpris er under kr. 340.000

Universal Robots UR20e giver en imponerende nyttelast på 20 kg, har et minimalt fodaftryk og er ideel til håndtering af tung maskinpasning, materialehåndtering, emballering samt skrue- og møtrikopgaver. Denne kraftfyldte robot giver mulighed for tungere værktøj for enden af armen (‘end of arm tooling’) samt håndtering af flere tungere dele. Dette er især nyttigt, når det kommer til at opnå kortere cyklustider.

Beskrivelse

UR20 e-serie, løfteevne 20 kg, rækkevidde 1750 mm

UR20 – DETTE ER COBOTEN. REDEFINERET.

Med en rækkevidde på 1750 mm og en nyttelastkapacitet på 20 kg klarer UR’s næste generation af cobot flere opgaver, passer til flere applikationer og assisterer i flere miljøer end nogensinde før.

UR20 er den første i Universal Robots’ næste generation af industrielle cobots designet til at tage ydeevnen til nye højder, samtidig med at den omfavner UR’s kendetegn for alsidighed, brugervenlighed og små fodspor.

Specifikationer

  • Radius 1750 mm
  • Løfteevne20 kg
  • Footprint 190 mm
  • Vægt 64 kg

Applikationer

BYGGET TIL I DAG, KLAR TIL I MORGEN.

UR20 er gentænkt, redesignet og genopbygget fra bunden. Hver detalje, fra softwaren til slutkapslerne, er blevet strategisk designet til at levere næste generations ydeevne og kvalitet, så du kan øge gennemløbet, oppetiden og få flere produkter ud på markedet hurtigere end nogensinde før.

UR20 er bygget til højere nyttelast, hurtigere hastigheder og overlegen bevægelseskontrol alt sammen inden for et letvægtssystem med lille fodaftryk for optimal alsidighed inden for dit eksisterende produktionsrum. Der kræves ingen specielle elektriske tilslutninger eller dyre ledningsløsninger. Selv med det store fremskridt i ydeevne, er en enfaset standardstikkontakt alt, hvad der er nødvendigt for at drive UR20.

Funktioner

STOR TÆNKNING. DER RÆKKER LÆNGENDE.
UR20eDen øgede rækkevidde muliggør yderligere skalering af cobot-automatisering og gennemstrømningsgevinster til mere krævende, tungere applikationer.

EMBALLAGE OG PALLETERING
Hvor plukning, pakning og palletering af tunge dele er påkrævet, kan UR20 hjælpe kunder med at opnå effektivitet og produktivitet. UR20 muliggør rækkevidde til standard EURO-paller og stabling på op til 2 m i højden.

MASKINPLEJE
UR20 tilbyder fleksibel bearbejdning af en bred vifte af større dimensionsdele til maskiner såsom skæring, stansning, boring, bearbejdning og formning. UR20 kan monteres i alle positioner og flytter let rundt på genstande på arbejdspladsen, såsom maskinplejedøre.

PERFORMANCE PÅ EN HELT NY SKALA.
UR20eRedesignet fra bunden, softwaren bringer hidtil usete bevægelseskontrolmuligheder til den fælles arkitektur, der opnår op til 30 % højere hastighed og 25 % højere drejningsmoment i en lukket kapsel.

DELHÅNDTERING OG MONTERING
Større nyttelast giver mulighed for tungere håndtering af emner, samt mulighed for at konfigurere to eller flere sluteffektorer for endnu bedre cyklustider. Fremstilling og montering af stort udstyr såsom dieselmotorer, drivline, transmission og batterienheder kræver ofte menneskelig robotsamarbejde.

SVEJSNING
I applikationer, hvor det typisk er nødvendigt at række ud efter lange sømme af dele og komponenter, gør UR20’ens lille fodaftryk det muligt at bruge flere robotter i den samme produktionscelle. Ny samlingsarkitektur forbedrer bevægelseskonsistensen, mens den større 1750 mm rækkeviddegeometri øger din arbejdszone.

Se andre UR modeller her

Downloads

top