ROEQ GuardCom System

GuardCom: Monteres på stationære transportøranlæg

GuardCom Connect: Monteres på ROEQ-toprulle

Beskrivelse

ROEQ GuardCom System

Robotkompatibilitet:

MiR100, MiR200, MiR250, MiR500, MiR1000

ROEQ-produktkompatibilitet:

TR125 Manual, TR125 Auto, TR125 Manual 250, TR125 Auto 250, TR500, TR500 Auto, TR1000, TR1000 Auto

Størrelse (l x b x h): 67mm x 584mm x 159mm – 189mm
(højden er inklusive Guard op eller ned)

GuardCom: Monteres på stationære transportøranlæg

GuardCom Connect: Monteres på ROEQ-toprulle

GuardCom System sænker barrieren for automatisering

ROEQ GuardCom-systemet bruger sensorbaseret teknologi på en revolutionerende ny måde, der gør det muligt for dine MiR AMR’er at overføre varer sikkert og pålideligt mellem mobile robotter og stationære transportstationer. I stedet for at stole på ustabile wifi-forbindelser, som de fleste robotte transportbåndsløsninger på markedet i dag, forbinder GuardCom sig direkte til din ROEQ toprulle og til den stationære transportstation. Kommunikationen mellem GuardCom og MiR AMR er baseret på gennemprøvet, robust sensorteknologi. Det muliggør sikker, hurtig, pålidelig og omkostningseffektiv håndtering og overførsel af varer mellem transportstationer. Da kommunikationen sker direkte mellem ROEQs GuardCom-system og ROEQ-topruller, behøver du ikke nogen kompliceret, langvarig og dyr implementering eller tredjepartssystemer.

De fleste løsninger på markedet i dag kræver udvidelse af linjen med en modtagestation og en række wifi-forbindelser, som let kan være ustabile i fabriksmiljøet. Den modtagende station tager ekstra plads og kan begrænse fleksibiliteten til at ændre løsningen, når din produktion ændres. Ved hjælp af GuardCom Connect med en ROEQ-toprulle monteret på en MiR-robot kan du montere GuardCom-enheden og den enkeltstående dockingstation direkte på din eksisterende transportbånd uden at skulle forlænge den med en modtagestation.

Sådan virker ROEQ GuardCom-systemet

Systemet består af GuardCom og GuardCom Connect. GuardCom er fastgjort til de stationære transportstationer, og GuardCom Connect er fastgjort til ROEQ-topruller på AMR, så du er ikke afhængig af wifi. En minimums komplet løsning ville bestå af 2 GuardCom og 1 GuardCom Connect, som gør det muligt for AMR at modtage varer fra destination A og levere dem til destination B.

Derudover beskytter GuardCom mod forkert placerede eller dinglende varer, så du kan udløse en alarm, der advarer en menneskelig operatør, der kan afhjælpe problemet, eller du kan indstille rullerne til automatisk at rulle tilbage. Der er også en fysisk vagt, der kan forhindre varer i at rulle ud af den stationære transportør ved et uheld.

Kommunikationen mellem GuardCom og GuardCom Connect er en sikker og trådløs kommunikation. GuardCom Connect signaliserer til den stationære transportstation gennem GuardCom, at AMR er på plads og klar til at modtage eller levere varer, sænke vagten, så overførslen kan finde sted. Så når varerne er overført, signaleres det, at operationen er afsluttet, og AMR leder mod de andre stationære afhentnings- / leveringstransportstationer.

GuardCom er let og hurtig at konfigurere, mere eller mindre en plug and play-installation, så du behøver ikke timevis med dyre idriftsættelsestid. Fordi GuardCom er en lille enhed med sensorteknologi, der ledes direkte ind i den stationære transportørstation, tager den et minimum af plads på den stationære transportstation sammenlignet med andre løsninger. Alt dette betyder, at hindringen for automatisering er lavere, og ejeromkostningerne er mindre.

top