Induktive sikkerheds-sensorer

kr. 0,00

Læg i kurv og send forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Sikkerhedsteknik i automatiseringen er medansvarlig for det sikre og beskytte samspil mellem menneske og maskine.

Kontakt os og fortæl os om din opgave. Sammen finder vi de rette automationskomponenter til din robotløsning.

Beskrivelse

Induktive sikkerheds-sensorer

i2r A/S er forhandler og integrator af automationskomponenter fra ifm electronic a/s

ifm GmbH har mere end 50 års erfaring i udvikling og levering af komponenter der indgår i automationsløsninger. ifm har 7000 medarbejdere placeret i 85 lande og tilbyder mere end 8.000 produkter.

ifm tilbyder et meget bredt program af komponenter indenfor personsikkerhed og maskinsikkerhed, der meget ofte benyttes i automations- og robotløsninger.
Nedenfor er i overskriftsform beskrevet anvendelsesområder, funktioner og egenskaber.

Sikkerhedsteknik i automatiseringen er medansvarlig for det sikre samspil mellem menneske og maskine. En vigtig del af en sikkerhedsanordning for personer og maskiner er sikkerhedssensorerne med sikkerhedsfunktion.

Funktionsprincippet og dermed fordelene ved induktive sensorer kan også benyttes til sikre anvendelser.

Den direkte registrering af metal løser mange applikationer. Der skal ikke planlægges magnetiske eller mekaniske modstykker i konstruktionen. En slidfri funktion, da berøringsfri, og en høj kapslingsklasse garanterer en høj anlægsdisponibilitet.

Der stilles ingen særlige krav til kabeldåsen som f.eks. afskærmning, snoede ledninger, adskilt lægning. Sensoren tilsluttes direkte til eksisterende PLC- og logikkomponenter med gængse, ikke afskærmede 4-polede tilslutningsledninger. Sensorernes indgangs- og udgangssignaler svarer til DIN EN 61131-2.

De er dermed fuldt kompatible med en PLC’s ind- og udgange. Lige så nem er tilslutningen til ifm-analyserelæer, bussystemet AS-i Safety at Work, PROFIsafe, Interbus Safety eller sikre PLC- og logikkomponenter.

Til en familie af enheder med dynamisk impulsforespørgsel kræves der tilsvarende softwarekomponenter.

Sikkerhedssensorerne med 2 x PNP-udgang kan tilsluttes til godkendte tokanals sikkerhedsrelæer uden tværslutningsovervågning, som er egnede til pluskoblende berøringsfrit virkende beskyttelsesanordninger (BWS).

Evalueringsenhederne fra ifm electronic muliggør desuden, uden ekstra omkostninger, funktionaliteter som klargøringsdrift eller tilslutning af NØDSTOP-kommandoenheder i henhold til DIN EN 60947-5-1.

For at den sikre sensor fungerer, kræves der ikke nogen magnet eller en kodet aktivering. Den induktive sikkerhedssensor registrerer metaller og arbejder med en frigivelseszone, som overvåges både rumligt og tidsmæssigt.

Læs mere om Induktive sikkerheds-sensorer

top