Sikkerhedsrelæer

kr. 0,00

Læg i kurv og send forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Der er mange forskellige tilslutningsmuligheder til sikkerhedsrelæer. Enhederne overtager overvågningsopgaver inden for sikkerhedsområdet i forbindelse med forskellige berøringsfrit virkende beskyttelsesanordninger.

Kontakt os og fortæl os om din opgave. Sammen finder vi de rette automationskomponenter til din robotløsning.

Beskrivelse

Sikkerheds relæer til personsikkerhed

Evalueringsenheder til fejlsikre sensorer og E-STOP-koblingsudstyr
Tilslutning af mekaniske fejlsikre kontakter og fejlsikre sensorer
Evalueringssystemer til sikker omdrejningshastighed eller overvågning af stilstand

i2r A/S er forhandler og integrator af automationskomponenter fra ifm electronic a/s

ifm GmbH har mere end 50 års erfaring i udvikling og levering af komponenter der indgår i automationsløsninger. ifm har 7000 medarbejdere placeret i 85 lande og tilbyder mere end 8.000 produkter.

ifm tilbyder et meget bredt program af komponenter indenfor personsikkerhed og maskinsikkerhed, der meget ofte benyttes i automations- og robotløsninger.
Nedenfor er i overskriftsform beskrevet anvendelsesområder, funktioner og egenskaber.

Der er mange forskellige tilslutningsmuligheder til sikkerhedsrelæer. Enhederne overtager overvågningsopgaver inden for sikkerhedsområdet i forbindelse med forskellige berøringsfrit virkende beskyttelsesanordninger (BWS).

Analysen af signalerne fra sikkerhedsfotoceller, lysgitre, positionssensorer med eller uden tværslutningsovervågning og fra elektroniske eller mekaniske sikkerhedsfølere til beskyttelsesdørskontakter er kun nogle af anvendelserne.

Sikkerhedsrelæer med relæudgange og mutingfunktion er beregnet til tilslutning af sikkerhedsfotocelleanlæg og lysgitre. I håndterings- og ilægningsstationer kan der ved hjælp af mutingfunktionen skelnes sikkert mellem menneske og materiale.

Stilstandsovervågninger og omdrejningstalskontrollere er impulsanalysesystemer til sikker detektering af underskridelse af omdrejningstal eller stilstand eller til sikkerhedsrelevant overvågning af minimumomdrejningstallet.

Læs mere om Sikkerheds relæer fra ifm

top