Identifikations systemer til robotter

Læg i kurv og send forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Kontakt os og fortæl os om din opgave. Sammen finder vi de rette automationskomponenter til din robotløsning.

Beskrivelse

Identifikations systemer til automation med robotter

i2r A/S er forhandler og integrator af automationskomponenter fra ifm electronic a/s

ifm GmbH har mere end 50 års erfaring i udvikling og levering af komponenter der indgår i automationsløsninger. ifm har 7000 medarbejdere placeret i 85 lande og tilbyder mere end 8.000 produkter.

ifm tilbyder et meget bredt program i af komponenter til industriel positions-detektering, der ofte benyttes i robotløsninger. Nedenfor er i overskriftsform beskrevet anvendelsesområder, funktioner og egenskaber.

Automatiserede identifikationssystemer til robotter med 1D/2D-koder eller RFID-label er i dag standard i produktion, intralogistik og transportteknik.

De muliggør en behovsorienteret fordeling af varer eller komponenter. Desuden gør de det muligt at spore emner i realtid. På den måde kan produktionsprocesser og leveringen til disse styres fuldautomatisk og dokumenteres gennemgående.

I RF-identificeringssystemer læser antenner berøringsfrit / skriver antenner berøringsfrit på RFID-transpondere, såkaldte ID-tags, der er anbragt på emne- eller vareholdere. Deres data overføres direkte til en RFID-evalueringsenhed, hvor de bearbejdes.

Evalueringsenheden overfører dataene til PLC’en via feltbusinterfaces, for eksempel PROFIBUS DP, PROFINET, Ethernet IP, Ethernet TCP/IP eller EtherCAT.

Anvendelsesområder er f.eks. materialestrømsstyring og -kontrol i produktionslinjer.
1D/2D-kodelæserens anvendelsesområder rækker helt fra produktsporing og produktstyring til produktidentifikation.

Sensoren detekterer 1D- og 2D-koder, der er anbragt på varer eller emneholdere, uafhængigt af kodens drejeposition i forhold til sensoren. Også beskadigede eller urene koder identificeres sikkert, selv hvis op til en fjerdedel af informationerne er ødelagt.

Den løser også tekstgenkendelsesopgaver (OCR), for eksempel til produktidentifikation ved hjælp af typebetegnelser eller serienumre.

Læs mere om identifikations systemer til robotter

Se video om Multicodereader

 

 

top