Positions sensorer til robotter

Læg i kurv og send forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Kontakt os og fortæl os om din opgave. Sammen finder vi de rette automationskomponenter til din robotløsning.

Beskrivelse

Positions sensorer til robotter

i2r A/S er forhandler og integrator af automationskomponenter fra ifm electronic a/s

ifm GmbH har mere end 50 års erfaring i udvikling og levering af komponenter der indgår i automationsløsninger. ifm har 7000 medarbejdere placeret i 85 lande og tilbyder mere end 8.000 produkter.

ifm tilbyder et meget bredt program i af komponenter til industriel positions-detektering, der ofte benyttes i robotløsninger.
Nedenfor er i overskriftsform beskrevet anvendelsesområder, funktioner og egenskaber.

Industrielle positionssensorer er i dag uundværlige til pålidelig registrering af positioner på maskiner

Induktive, kapacitive og magnetiske sensorer giver i sammenligning med mekaniske kontakter næsten ideelle forudsætninger: berøringsfrit og slidfrit arbejdsprincip samt høje koblingsfrekvenser og koblingsnøjagtighed.
Desuden er de ufølsomme over for vibrationer, støv og fugt.
Cylindersensorer er beregnet til positionsdetektering af stempelstillingen i pneumatikcylindere.

Overalt, hvor der anvendes væsker, luft eller gasser i den industrielle procesteknik, anvendes der ventiler til dosering og styring. Ventilsensorer melder pålideligt ventilhoveders, ventilers, skydeventilers og butterflyventilers stilling.

Det er ikke mere til at forestille sig automatiseringsteknik uden optoelektroniske sensorer som „kunstige øjne“. De anvendes overalt, hvor objekters præcise position skal detekteres sikkert og berøringsfrit. I den forbindelse spiller det ingen rolle, hvilket materiale de objekter, der skal detekteres, er af.

I sammenligning med induktive, kapacitive og magnetiske sensorer har optoelektroniske sensorer et mange gange større registreringsområde.

Til en præcis registrering af især små objekter anvendes der lasersensorer. I kombination med time-of-flight-måling kan selv store afstande måles pålideligt.

Læs mere om positions sensorer til robotter

Se video om PMD-Overview positionsbestemmelse

 

top