Vision-sensorer til robotter

Læg i kurv og send forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Industriel billedbehandling med vision-sensorer. I robotløsninger er vision-sensorer en fast del af monterings-, produktions- og kvalitetskontrollen.

Kontakt os og fortæl os om din opgave. Sammen finder vi de rette automationskomponenter til din robotløsning.

Beskrivelse

Vision-sensorer til robotløsninger

i2r A/S er forhandler og integrator af automationskomponenter fra ifm electronic a/s

ifm GmbH har mere end 50 års erfaring i udvikling og levering af komponenter der indgår i automationsløsninger. ifm har 7000 medarbejdere placeret i 85 lande og tilbyder mere end 8.000 produkter.

ifm tilbyder et meget bredt program i af komponenter til industriel billedbehandling, der ofte benyttes i robotløsninger.
Nedenfor er i overskriftsform beskrevet anvendelsesområder, funktioner og egenskaber.

Industriel billedbehandling med vision-sensorer

I automatiseringsteknik er vision-sensorer en fast del af monterings-, produktions- og kvalitetskontrollen.

Vision-sensorerne forener belysning, optik, kamerachip, analyse og procestilslutninger til integrering i den overordnede styring i et robust, industriegnet hus.

Objektdetekteringssensoren O2D med rotationspositionsuafhængig konturdetektering løser opgaver som tilstedeværelses-, positions- og kvalitetskontrol, sorterings- og tælleopgaver. Den er optimalt egnet til anvendelser med gentagne og faste objektkonturer.

Objektinspektionssensoren O2V anvendes til tilstedeværelses-, fuldstændigheds-, positions-, størrelses- og kvalitetskontrol samt til sorteringsopgaver.
Den anvendes fortrinsvist i anvendelser med varierende objektformer, -størrelser eller -farveværdier.

Anvendelsesområderne for Multicode Reader O2I rækker helt fra produktsporing og produktstyring til produktidentifikation. Sensoren detekterer 1D- og 2D-koder uafhængigt af kodens drejeposition i forhold til sensoren.

3D-kameraet registrerer med et enkelt blik scener og objekter i deres rumlige dimensioner. Det måler punktvist afstanden mellem sensoren og den nærmeste overflade med time-of-flight-metoden.

Det anvendes inden for emballerings-, lager- og transportteknik, lufthavnslogistik, kollisionsbeskyttelse, robotteknologi og rum- og personovervågning.

Belysningselementerne frembringer et homogent lysfelt med synligt rødt eller usynligt infrarødt lys – enten til næsten skyggefri belysning af objektet eller til fremhævning af overfladekarakteristika såsom perforerede koder, ridser eller graveringer.

Læs mere om Industriel Billedbehandling og vision-sensorer til robotter

Se video O3D Completeness

 

 

top