OnRobot 2FG7 – LIGETIL PARALLELGRIPPER

kr. 27.725,00

Model: 2FG7 for UR CB3 – Tool Cable Kit
Komplet, nem at programmere, kollaborativ parallelgripper kan komme hurtigt i gang med arbejdet i en lang række applikationer.
Stærk parallelgripper er nem at implementere under trange forhold og kan håndtere krævende payloads.
Opnå hurtig ROI med en fleksibel, intelligent og præcis gripper, som nemt kan tilpasses og indstilles til mange opgaver.
Klar til brug stort set alle steder takket være IP67-klassificering til brug under vanskelige arbejdsforhold og ISO-klasse 5-certificering til brug i renrum.

2FG7 for UR – Tool Cable Kit Kr. 27.115,-
2FG7 for UR – Robot Kit Kr. 31.885,-
Dual 2FG7 and RG2 for UR – Robot Kr. 71.120,-

Beskrivelse

OnRobot 2FG7 – LIGETIL PARALLELGRIPPER

OnRobot’s 2FG7 er en komplet, billig, elektrisk parallelgripper, der er klar til brug, som kan implementeres på få minutter og som ikke kræver specialtilpasning ved installation, programmering eller vedligehold.

2FG7 er nem at montere på alle andre større kollaborative robotter eller lette industrielle robotter, hvilket gør den ideel til low-volume – high-mix-produktion og sikrer hurtig ROI for mange forskellige applikationer.

2FG7’s fordele og funktioner

Da den er mindre og mere kraftfuld end fingergrippere, er 2FG7 perfekt til brug i applikationer med begrænset manøvrerum. Med en maksimal payload på 11 kg (24,3 lb), et udvendigt gribeområde på op til 73 mm (2,87 tommer), og en gribekraft på 20 N til 140 N, kan den alsidige 2FG7 nemt håndtere tunge og store payloads. Og takket være IP67-klassificering til brug under vanskelige arbejdsforhold og ISO-klasse 5-certificering til brug i renrum kan 2FG7 bruges, der hvor du har behov.

Modsat komplekse og dyre pneumatiske grippere, kan den elektriske 2FG7 nemt programmeres til en præcis kraft, hastighed og rækkevidde via en intuitiv softwaregrænseflade. Intelligent feedback som f.eks. registrering af greb og tab af greb øger den generelle præcision. Og i lighed med resten af OnRobots serie af ligetil, fuldt elektriske grippere, kan du med 2FG7 vinke farvel til besværet og omkostningerne ved trykluft.

BILLIG OG NEM AT BRUGE FOR HURTIG ROI

Da 2FG7-gripperen er nem at bruge og billig, kan den implementeres hurtigt i mange forskellige applikationer.

IDEEL TIL TRANGE FORHOLD OG KRÆVENDE PAYLOADS

Takket være sit kraftfulde greb og sin lille størrelse er 2FG7 den perfekte gripper til arbejde under trange forhold og i applikationer med lille manøvrerum, selv ved tunge payloads.

FLEKSIBEL OG PRÆCIS

Præcis indstilling af det store kraftområde og rækkevidde betyder, at du kan bruge den samme gripper til mange forskellige opgaver og applikationer.

INTET BEHOV FOR TRYKLUFT

Elektrisk parallelgripper, 2FG7, er ideel til high-mix – low-volume-produktion, da den muliggør hurtig og nem implementering og genimplementering.

IP67-KLASSIFICERING TIL VANSKELIGE ARBEJDSFORHOLD

2FG7 kan fungere under vanskelige produktionsforhold og -applikationer som f.eks. maskinbearbejdning.

ISO-KLASSE 5-CERTIFICERING TIL BRUG I RENRUM

Da 2FG7 lever op til ISO-klasse 5, som kræves for mange applikationer, er den klar til brug i medicinal- og elektronikvirksomheder.

Product Documents

top