OnRobot – Gecko Single Pad Griber

kr. 4.805,00

Kompakt klæbende gecko single pad gripper, der ikke efterlader mærker.

Gecko SP1, SP3, SP5

Beskrivelse

OnRobot – Gecko Single Pad Griber

Funktioner: Gecko Single Pad Griber er en kompakt, letvægts-Gecko Single Pad Gripper kræver ingen kabler, el-tilslutning, luftforsyning eller programmering og er dermed en rentabel plug-and-play løsning

Innovativ klæbende griber til flade, glatte eller hullede emner automatiserer opgaver, der hidtil ikke kunne automatiseres
Ingen gribemærker på selv blanke overflader – rengøring er gjort overflødigt, hvilket sparer tid og øger produktiviteten.

Applikationer for Gecko Single Pad (SP) Gripper

Gecko Single Pad (SP) Gripper er en innovativ klæbende Gecko Gripper-technologi til applikationer, hvor pladsen er trang, og som hidtil ikke har kunne automatiseres. Den gekko-inspirerede klæbeteknologi resulterer i en præcis gribefunktion, der ikke efterlader mærker på selv hullede emner, som f.eks. printplader, eller blanke overflader og overflødiggør dermed rengøring.

De tre forskellige Gecko Single Pad Grippers (SP1, SP3 og SP5) er opkaldt efter deres payload i kg og fungerer sammen med førende små robotter og cobots. Det kompakte single pad-design giver nem adgang til arbejdsemnet, selv hvor pladsen er trang.

Da den ikke kræver el-tilslutning eller luftforsyning, er Gecko SP en rentabel og reel plug-and-play-løsning. Problemfri integration med en robot efter dit eget valg.

Product Documents

top