OnRobot – Soft Gripper

kr. 34.330,00

OnRobot Soft Gripper er ideel til føde- og drikkevarer og andre ”rene” anvendelser såsom kosmetik og lægemidler. Soft Gripper er godkendt til levnedsmidler og kan nemt håndtere et bredt udvalg af størrelser og former, herunder skrøbelige fødevarer.

Soft Gripperens Base Unit kan monteres med 3 forskellige silikone-kopper – hver er afhængig af applikationen.

Pris omfatter: SG Base Part med én af SG-a-H, SG-b-H, SG-a-S

Beskrivelse

OnRobot – Soft Gripper

Godkendt til levnedsmidler
Ideel til skrøbelige genstande
Nem håndtering af uregelmæssige former og størrelser
Hurtig og fleksibel implementering
Kompakt, letvægt og stærk
Ikke behov for ekstern luftforsyning

 

Fordele og funktioner ved Soft Gripper

OnRobot Soft Gripper fås med tre udskiftelige silikonestøbte kopper til håndtering af et bredt udvalg af regelmæssige former og skrøbelige genstande, hvilket gør den ideel til pick-and-place-anvendelser inden for føde- og drikkevarer og anden “ren” produktion såsom kosmetik og lægemidler samt fremstilling og emballering.

Soft Gripper leveres med OnRobot’s revolutionerende Quick Changer, en basisenhed og silikonekopper i stjerne- eller fingerversioner, som giver større fleksibilitet.

Soft Grippers silikonekopper tåler opvaskemaskine og overholder FDA 21 CFR (for ikke-fedtholdige fødevarer) og EC 1935/2004 for fødevarehåndtering.

Maksimal payload på 2,2 kg afhænger af form, blødhed og friktion for de emner, der skal håndteres, og greb-dimensionerne spænder fra 11 til 118 mm, afhængig af den anvendte kop.

Tilgængelige modeller:
– SG-a-H
– SG-a-S
– SG-b-H

 

Product Documents

top