Kuka LBR iiwa

Send venligst forespørgsel – pris oplyses i tilbud.

Budgetpris er over kr. 280.000

Kuka LBR iiwa, den lette kollaborative robot til bl.a. monteringsarbejde. Leveres i to versioner med payload på hhv. 7 og 14 kg.

Beskrivelse

Kuka LBR iiwa – let kollaborativ robot

LBR iiwa er verdens første serieproducerede følsomme og derfor HRC-kompatible robot. LBR står for “Leichtbauroboter” (tysk for letvægtsrobot), iiwa for “intelligent industriel arbejdsassistent”

Applikationer

Dette signalerer begyndelsen på en ny æra inden for industriel, følsom robotteknologi – og danner grundlaget for innovative og bæredygtige produktionsprocesser.

For første gang kan mennesker og robotter samarbejde om meget følsomme opgaver.

Dette åbner muligheden for nye applikationer, og vejen banes for større omkostningseffektivitet.

Den samarbejdende og følsomme LBR iiwa-robot er tilgængelig i to versioner med payload på hhv. 7 og 14 kg.

Hurtige reaktioner

Takket være dens fælles drejningsmomentsensorer kan LBR iiwa registrere øjeblikkelig kontakt og reducere dets kraft og hastighed øjeblikkeligt.

Dets position og overholdelseskontrol gør det muligt for den at håndtere komponenter uden at skabe knusnings- og forskydningsfare.

Følsom

Den lette LBR iiwa med sin højtydende servokontrol er i stand til at registrere konturer hurtigt under kraftkontrol.

Den fastlægger den rigtige installationsposition og monterer komponenter hurtigt og med den største præcision med en aksespecifik momentnøjagtighed på ± 2% af det maksimale drejningsmoment.

Kuka LBR iiwa kan monteres på en mobil platform. Se hvordan: KUKA flexFELLOW forsynes med hjælpevogne fra flexFELLOW-familien til alle typer automatiseringsopgaver.

top